Disclaimer

De volledige inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van ALS Fonds Vlaanderen vzw, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. Je mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.
 

ALS Fonds Vlaanderen vzw zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden. ALS Fonds Vlaanderen vzw kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan je systeem die het resultaat zijn van je toegang tot, of je onvermogen tot toegang tot, deze website.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar ALS Fonds Vlaanderen vzw is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.
 

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van ALS Fonds Vlaanderen vzw, haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve om de producten of diensten te identificeren.
 

ALS Fonds Vlaanderen vzw is vrij om de inhoud van alle berichten, commentaren of productbeoordelingen die u naar deze site of per email naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeën, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking van ALS Fonds Vlaanderen vzw. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.
 

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. ALS Fonds Vlaanderen vzw behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.
 

Deze website is geschikt voor Internet Explorer 6.0 of hogere versies, Firefox en elke browser die de Adobe Flashplayer 9.0 ondersteunt en voor schermresoluties vanaf 1024 x 768 of hoger. Om volledig van deze website te genieten is het belangrijk Adobe Flashplayer 9.0 of hoger te installeren op uw systeem.

Het ALS Fonds Vlaanderen vzw logo en de lay-out en vormgeving van deze website en de downloadbare items zijn eigendom van ALS Fonds Vlaanderen vzw en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ALS Fonds Vlaanderen vzw. Het Acobat Reader logo is eigendom van Adobe en alle logo’s van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.
 

Giften aan ALS Fonds Vlaanderen vzw zijn vanaf nu fiscaal aftrekbaar vanaf 40 € op jaarbasis!

ALS Fonds Vlaanderen

Adres: Meerskant 2a, 9270 Laarne

E-mail: contact@als-fonds.be

Tel: +32 (0)9 356 74 24

Ondernemingsnummer: 0848.331.118

RPR Gent (Afdeling Dendermonde)

Contactformulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

  • Facebook
  • Twitter

© Copyright - 2020 ALS Fonds Vlaanderen  |  Alle Rechten Voorbehouden  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  | Cookiebeleid  |  Disclaimer