Doe een gift

Doneren aan ALS Fonds Vlaanderen vzw met fiscaal attest*

Naast de mogelijkheid je eigen actie te starten, kan je op ons actieplatform ook een donatie doen voor een bestaande actie of rechtstreeks een gift doen voor het ALS-onderzoek. Alle donaties komen rechtstreeks terecht bij ALS Fonds Vlaanderen vzw.

(*) Giften vanaf 40 euro op jaarbasis aan ALS Fonds Vlaanderen vzw zijn fiscaal aftrekbaar. Het belastingvoordeel op uw gift bedraagt 45%. Doe je een gift van bijvoorbeeld 100 euro, betaal je uiteindelijk slechts 55 euro. In de lente van het jaar volgend op je gift, ontvang je van ons een fiscaal attest per post.

Wil je een bestaande actie steunen met een gift, klik dan op onderstaande knop 'Doneer nu' en kies op de nieuwe pagina welke persoon, team of campagne je wil steunen met je donatie. 

Wil je een algemene donatie doen (niet gekoppeld aan een actie), klik dan op onderstaande knop 'Doneer nu' en kies onderaan voor Algemene donatie. 

ALS Fonds Vlaanderen dankt je van harte voor je steun!

Doneren in het ALS Fonds Alain Verspecht aan de KU Leuven

Je kan ook rechtstreeks een gift doen in ons ALS Fonds Alain Verspecht (voorheen Hart voor ALS Fonds) aan de KU Leuven. De KU Leuven stuurt je een fiscaal attest (*) voor een gift vanaf 40 euro.

(*) De KU Leuven stuurt je een fiscaal attest voor een gift vanaf 40 euro. 

Giften aan ALS Fonds Vlaanderen vzw zijn vanaf nu fiscaal aftrekbaar vanaf 40 € op jaarbasis!

ALS Fonds Vlaanderen

Adres: Meerskant 2a, 9270 Laarne

E-mail: contact@als-fonds.be

Tel: +32 (0)9 356 74 24

Ondernemingsnummer: 0848.331.118

RPR Gent (Afdeling Dendermonde)

Contactformulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!

  • Facebook
  • Twitter

© Copyright - 2020 ALS Fonds Vlaanderen  |  Alle Rechten Voorbehouden  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacybeleid  | Cookiebeleid  |  Disclaimer