Zoeken

ALS Fonds Vlaanderen doet mee met de fondsenwervingscampage 'Ik Steun Mijn Goede Doel'.

December is de maand bij uitstek om fondsen te werven voor een goed doel. Dit jaar heeft de Warmste Week echter de focus verlegd van fondsenwerving naar vrijwilligerswerk, waardoor vele goede doelen inkomsten mislopen. Als alternatief voor de Warmste Week werd daarom de campagne 'Ik Steun Mijn Goede Doel' in het leven geroepen.


Ik Steun Mijn Goede Doel is een gezamenlijk verbindend initiatief van meer dan 100 verenigingen, goede doelen en Samen Altijd Warmer vzw.


Doordat fondsenwervende evenementen door de Coronacrisis niet konden doorgaan, én daarbij het feit dat de Warmste Week dit jaar een andere weg ingeslagen is door niet meer in te zetten op inzamelacties en fondsenwerving, is 2020 voor vele goede doelen een bijzonder moeilijk jaar, waarbij ze heel wat van hun warme projecten moeten afbouwen of zelfs geheel stopzetten. Dit is precies waarom dit initiatief tot stand is gekomen, om daar samen met jou verandering in te brengen!


Hoe het werkt

ALS Fonds Vlaanderen heeft zich op de website iksteunmijngoededoel.be als goede doel geregistreerd. Wil je ons steunen of een geldinzamelingsactie organiseren? Dan kan je via deze link je eigen Corona-proof actie indienen ten voordele van onze vzw.

Start zelf een fundraising actie op je werk, je school, in je gemeente of samen met je familie ten voordele van ALS Fonds Vlaanderen of doe een individuele donatie. Elke Euro die wordt opgehaald, gaat rechtstreeks naar ALS Fonds Vlaanderen.


Zie je het zelf niet zitten om een actie op te zetten? Bekijk dan de reeds bestaande acties ten voordele van ALS Fonds Vlaanderen en doe mee!


Uitgelichte actie: De Klaagpot van COR en ONA

De Klaagpot van Cor en Ona is een actie die werd aangemaakt op het platform ten voordele van ALS Fonds Vlaanderen.

Plaats een KLAAGPOT bij je thuis of op het werk en vang 2 vliegen in één klap!

De klaagpot COR en ONA hebben beslist dat het gedaan moet zijn met het geklaag binnen het gezin. Ze hebben hiervoor een schitterende oplossing gevonden: elke keer dat één van beiden klaagt of zaagt, moet hij of zij 1 € in de KLAAGPOT steken. Ook de kinderen doen mee. Na elk klaagmoment, stoppen zij 20 Eurocent in de pot. De opbrengst wordt eind december geschonken aan onze vzw! Doe mee! Doe ook zoals Cor & Ona en vang 2 vliegen in één klap, verbeter de sfeer in je gezin, of onder collega's, en steun het broodnodige onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte! Je kan uiteraard zelf bepalen hoeveel je in je potje steekt bij elk klaagmoment. De hierboven opgegeven bedragen dienen bij wijze van voorbeeld. Registreer hier je deelname aan deze actie en doneer het bij elkaar geklaagde/gespaarde bedrag uiterlijk per eind december! Voor wie? Werkelijk voor iedereen! Iedereen kan meedoen, plaats een klaagpot thuis, op je werk, aan het gemeenteloket, op de toonbank van je winkel, ... Je zal verbaasd zijn hoe goed het werkt! Een win-win, voor jou én voor ons! Wanneer? De actie loopt van 12 november 2020 tot en met 31 december 2020. Je kan op elk moment inpikken, en je bepaalt zelf hoelang je actie loopt. We vragen je echter wel om uiterlijk per 31 december je ingezamelde centjes te storten via dit platform. Veel succes! PS: en met de warmste groeten van Cor & Ona!


Op welke manier je ons ook steunt, opbrengst groot of klein, jouw bijdrage telt in de strijd tegen ALS!

ALS Fonds Vlaanderen

Adres: Meerskant 2a, 9270 Laarne

E-mail: contact@als-fonds.be

Tel: +32 (0)9 356 74 24

Ondernemingsnummer: 0848.331.118

RPR Gent (Afdeling Dendermonde)

Contactformulier

© Copyright - 2020 ALS Fonds Vlaanderen | Alle Rechten Voorbehouden |  Algemene Voorwaarden  |   Privacybeleid