Zoeken
  • Admin ALS Fonds Vlaanderen

ALS Summer Challenge, bewegen voor het goede doel!

De ALS Summer Challenge is een online campagne van ALS Fonds Vlaanderen en richt zich tot iedereen die het leuk vindt om te bewegen op welke manier dan ook (wandelen, lopen, fietsen, zwemmen , golfen, roeien, spinnen, skeeleren, aerobiccen, fitnessen, ...) én die zich graag wil inzetten om fondsen te werven voor onze strijd tegen ALS!Wij bieden jou een laagdrempelig online platform waarbij je voor jezelf sportieve doelstellingen kan stellen én waar je bovendien de mogelijkheid hebt om op een makkelijke manier centjes in te zamelen voor het goede doel, de strijd tegen ALS. 


Wanneer je van plan bent te lopen, wandelen, fietsen, skeeleren, ... kan je desgewenst gebruik maken van onze koppeling met Strava voor het opvolgen van je prestaties.

Voor wie?

Werkelijk voor iedereen! Dit betekent voor iedereen die graag beweegt én bovendien solidair is met de iets meer dan 1000 ALS-patienten die dagdagelijks vechten tegen deze verschrikkelijke aandoening.


In de huidige context van de Corona-crisis willen we ook een alternatief bieden voor de vele afgelaste wedstrijden en evenementen. Voor velen is de voorbereiding voor het sportieve seizoen danig in de war gestuurd en kan het stellen van (uitdagende) doelen wellicht helpen dit alsnog succesvol af te werken. Maar ook voor zij die maandenlang hebben binnen gezeten biedt de ALS Summer Challenge misschien net die extra impuls om te bewegen. En, dat bewegen goed voor je is, vergt geen extra betoog, maar wist je trouwens ook dat in beweging blijven je immuunsysteem versterkt? In Coronatijden toch leuk meegenomen, niet?

Wanneer?

De ALS Summer Challenge, editie 2020, gaat door vanaf midden juli tot pakweg half oktober

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig: je maakt zelf je actie aan op ons platform, je bepaalt je doelstelling, en je kan van start! Je deelt je actie op een makkelijke manier met je achterban via sociale media, e-mail, of gewoon via een strooibriefje en motiveert hen om een donatie te doen voor jouw actie. Een extra motivatie voor jou, en voor ons alweer een stapje dichter naar een toekomst zonder ALS. 

Enkel voor sportievelingen? 

Ben je niet sportief en wil je toch een bijdrage leveren, maak dan gerust ook een actie aan onder deze campagne! Alle steun is welkom!  En je kan natuurlijk ook een spontane donatie

doen. 

Samen op weg naar een toekomst zonder ALS!

ALS Fonds Vlaanderen

Adres: Meerskant 2a, 9270 Laarne

E-mail: contact@als-fonds.be

Tel: +32 (0)9 356 74 24

Ondernemingsnummer: 0848.331.118

RPR Gent (Afdeling Dendermonde)

Contactformulier

© Copyright - 2020 ALS Fonds Vlaanderen | Alle Rechten Voorbehouden |  Algemene Voorwaarden  |   Privacybeleid